lördag 31 januari 2009

För att citera Usama bin Laden



För ett par dagar sedan så släppte försvarshögskolan och dess Centrum för Asymmetriska Hot- och Terrorismstudier sin rapport om "Hot mot demokrati och värdegrund - en lägesbild från Malmö"
Ni vet, rapporten utan källhänvisningar som dömts ut av Malmö högskola och Lunds universitet.

http://sydsvenskan.se/malmo/article409327/Rapporten-om-Rosengard-doms-ut.html

– Den skulle inte få godkänt ens som en B-uppsats,
Leif Stenberg, chef för Centrumet för Mellanösternstudier


I kölvattnet av detta så gick jämställdhetsministern Nyamko Sabuni (fp)ut med sitt stöd för rapportens innehåll.
Rapportens utredare föreslår större resurser till underrättelsetjänsten och större polisiära åtgärder för att motverka religiösa extremister och den terrorism de kommer att syssla med på längre sikt. (hint: de syftar inte på livets ord)

Samtidigt gick folkpartiet, jag vet inte för vilken gång i ordningen, ut och talade varmt för att Sverige borde gå med i Nato.


Mark my words:Det finns ingen anledning att vara orolig för terrorattentat i Sverige så länge inte Sverige är ute och i världen och krigar. Varför ska det vara så jävlar svårt att fatta? T.o.m med Usama Bin Laden sa ju det:

Om Bush säger att vi hatar frihet, så låt oss förklara varför vi inte angrep Sverige till exempel.
Det är känt att de som hatar frihet inte har värdiga själar, som de 19 välsignade (flygplanskaparna). Vi bekämpade er för att vi är fria människor, och vi vill återvinna våra länders frihet.

Usama bin Laden


Folkpartiet vill att svenska soldater ska kunna hjälpa USA i deras krig mot terrorismen (aka araber). I Irak, i Afghanistan och varhelst det kan tänkas i framtiden.
För att rättfärdiga detta propagerar de samtidigt om det stora muslimska HOTET.